luni, 19 aprilie 2010

Clubul Minny Winny - imbina educatia cu distractia

Clubul pentru copii Minny Winny este un club nou care are ca obiectiv valorificarea
timpului liber al copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani si va ofera:
Loc de joaca

After school - supravegherea copiilor dupa orele de la scola. In timpul programului copiii efecueaza temele, rezolva exercitii suplimentare, desfasoara activitati recreative, socializeaza cu copii de varste apropiate. 

Kids parking - va oferim posibilitatea sa lasai copilul in grija noastra in timp ce dumneavoastra va ocupati de grijile zilnice sau va odihniti.

Petreceri pentru copiiscapati de grija organizarii petrecerii aniversare a copilului dumneavoastra. Minny Winny va ofera posibilitatea sa alegeti un pachet aniversar complet, care include: spatiul, muzica, decorul, mancare, suc, apa, animatie, pictura pe fata. De asemenea aveti la dispozitie si un spatiu separat pentru parinti sau alti invitati.

Putem organiza petrecerea chiar la gradinita copilului tau, acasa, sau in alte spatii.

Cursuriva oferim cursuri variate, din care fiecare copil poate alege ceea ce i se potriveste. Puteti opta pentru cursuri de: balet, karate, fun fitness, dans, atelier de creatie, lb. englez, bunele maniere pentru copii, It pentru copii, pictura. Va doriti alte cursuri? Astepam sa ne contactati!

Cursurile sunt pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani.

Actvitati de vacanta - clubul nostru va ofera posibilitatea sa lasati copilul in grija noastra pe vacanta de vara. Puteti opta pentru program de 4 sau 8 ore. De asemenea, a cerere programul poate fi scurtat sau prelungit. La program de 8 ore se poate asigura si masa de pranz.

Avantaje: - copilul este supravegheat de personal calificat

                    - pe parcursul programului isi dezvolta abilitatile practice

                   - socializeaza cu alti copii

                   - este mai ieftin decat o bona